Over ons

RisQwise is in 2007 opgericht door Jasper de Regt en Martijn van Altenburg. RisQwise is een specialist op het gebied van verzekeringsoplossingen voor (middel-)grote ondernemingen. Wij zijn niet afhankelijk van enige bank/verzekeraar of externe aandeelhouder. Daardoor kunnen wij zonder conflicterende belangen de behoeftes van haar zakelijke relaties in kaart brengen en daar volledig objectief over adviseren.

RisQwise kan hierbij gebruik maken van alle in Nederland gevestigde verzekeraars. Voor de internationale klanten kunnen de risico’s door middel van hun uitgebreide internationale netwerk in alle landen geplaatst worden.

Onafhankelijkheid, deskundigheid, lange ervaring en een breed netwerk zorgen ervoor dat RisQwise ook voor U een uitstekende verzekeringsaanbieding kan doen!

Jasper de Regt (1973) studeerde rechten in Leiden en begon met werken in 1998 bij verzekeringsmakelaar Aon in Rotterdam. Na ruim 6 jaar stapte hij over naar een middelgrote verzekeringsmakelaar in Amsterdam, waarna hij in 2007 met collega Martijn van Altenburg RisQwise oprichtte. Hij heeft altijd relaties in de groot zakelijke markt bediend op het gebied van schadeverzekeringen en inkomensverzekeringen, waarbij zijn specialisme op het gebied van aansprakelijkheidsverzekeringen een speerpunt was. “De meeste ondernemingen hebben zeer weinig interesse voor alle zaken op het gebied van verzekeringen. Belangrijk voor hen is dan ook dat alles hieromtrent goed geregeld wordt en dat ze er zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Ik neem zo veel mogelijk werk uit handen van onze klanten en zorg er actief voor dat de verzekeringsportefeuilles up to date blijven. Vertrouwen, deskundigheid, snel handelen en transparant werken zijn voor mij de belangrijkste elementen om mijn klanten zo optimaal mogelijk van dienst te zijn.”

Martijn van Altenburg (1976) genoot zijn economische opleiding in Tilburg en Rotterdam. Na enkele jaren binnen het pensioenbedrijf van Nationale-Nederlanden te hebben gewerkt koos hij ervoor om dichter bij de eindklant te zitten en heeft in loondienstverband 7 jaar (middel) grote ondernemingen geadviseerd op het gebied van collectieve pensioen-, zorg- en inkomensoplossingen. In 2007 heeft hij de bewuste keuze gemaakt om zijn dienstverlening verder te professionaliseren en heeft hiervoor met Jasper de Regt RisQwise opgericht. “De verzekeringsbranche kenmerkt zich door complexe producten en gebrekkige communicatie. Mijn kracht ligt erin de complexiteit te vereenvoudigen en begrijpelijke pensioen- en inkomensoplossingen te ontwerpen voor onze cliënten. Mijn rol is die van adviseur, maar ook die van tolk tussen verzekeraars en eindklant, omdat beiden op een verschillende golflengte communiceren.”

Aanmelden RisQwise Nieuwsbrief

Ja, ik meldt mij aan voor ontvangst van de RisQwise Nieuwsbrief.

Alle velden zijn verplicht.

Aanmelden RisQwise kennissessie

Ja, ik ben geïnteresseerd in de RisQwise Kennissessie.

Graag zou ik meer te weten komen over de volgende sessie(s).

Aansprakelijkheid binnen de onderneming
Geen Pensioen zonder rendement
Winst door reïntegratie
Kostenbesparing door premiebesparing

Alle velden zijn verplicht.