Werkwijze

RisQwise adviseert bedrijven op het gebied van verzekeringen en financiële oplossingen. De start van de samenwerking bestaat in de basis uit een vrijblijvende scan van uw verzekeringsportefeuille.

Dit is alleen goed uitvoerbaar als wij op de hoogte zijn van alle relevante gegevens, inclusief alle gegevens over elders afgesloten verzekeringen. Vervolgens kan nagegaan worden welke risico’s verzekerd moeten worden en welke risico’s verantwoord voor eigen rekening en risico kunnen worden genomen. Hierbij adviseren wij desgewenst welke producten het beste aansluiten bij de wensen en omstandigheden van onze relaties.

De dienstverlening van RisQwise kenmerkt zich als betrouwbaar en vakkundig. Daarnaast hechten wij zeer veel waarde aan uitgebreide service. Kwaliteit, accuraatheid en snelheid in relatie tot scherpe premies en goede voorwaarden zijn de belangrijkste elementen. Hiervoor hebben wij toegang tot vrijwel alle verzekeraars c.q. risicodragers in Nederland en indien nodig maken wij hierbij gebruik van onze partners in het buitenland.

Dus waarom RisQwise?
- RisQwise is geheel onafhankelijk
- RisQwise is integer
- RisQwise stelt uw belang voorop
- RisQwise levert u altijd een besparing op

 

Aanmelden RisQwise Nieuwsbrief

Ja, ik meldt mij aan voor ontvangst van de RisQwise Nieuwsbrief.

Alle velden zijn verplicht.

Aanmelden RisQwise kennissessie

Ja, ik ben geïnteresseerd in de RisQwise Kennissessie.

Graag zou ik meer te weten komen over de volgende sessie(s).

Aansprakelijkheid binnen de onderneming
Geen Pensioen zonder rendement
Winst door reïntegratie
Kostenbesparing door premiebesparing

Alle velden zijn verplicht.